НОВО Продажба
Къща с голямо дворно място в кв.Банево на гр.Бургас
гр. Бургас
37m²
2
Брокер
Мария Гочева
€55 000
Описание
RE/MAX Dynamic продава ексклузивно малка къща заедно с прилежащи два парцела в кв. Банево с обща площ 1218 кв.м. (по кадастралната карта на гр. Бургас). Общото лице на двата имота към улицата е 19 м. Има 2 входни метални врати, като едната е за кола. Имотът е свързан с новата канализационна мрежа на квартала. Състои от следното: 1 Нова сграда, с акт 16 от 2013 г., построена върху 37 кв.м. , с две плочи и осем колони, с цяла тухла. Състои се от 2 стаи, кухненски бокс и входно антре. Жилището е с големи прозорци на юг и един на запад. От източната страна има вита външна метална стълба, която води до таванско помещение. Подготвен строеж за втори етаж. 2. Беседка разположена в средата на малкия парцел, построена с тухли, желязо и бетон, ел.. 3. Сондаж-30 м. с помпа, постоянен дебит за поливане. 4. Резервоар за вода- метален, на станок, 4 куб.м. , в най-високата част на парцела. 5. Пластмасов резервоар с метална решетка 1 куб.м.- на станок 6. Водна магистрала 2 цола от 4 кубиковия резервоар до всички места на терена с кранове за капково напояване. 7. Асмалък- П- образно оформен върху желязна конструкция с дължина над 50 м. 8. Площадка с плочки за кола при входа, покрита с асмалък,оформен върху желязна конструкция. 9. Барбекю- външно, изградено от огнеопорни тухли, със стелаж за дърва и голям плот. 10. Лозе- 200 кв.м. , с десертно грозде, различни сортове. 11. Овошки- кайсии, ябълки, сини сливи,череши,нар, орехи, круши, лешник, както и къпини,малини,ягоди и др. 12. Две стабилни бараки за стопанския инвентар, разположени в единия край на парцела. 13. Оранжерия за ранно отглеждане на зеленчуци - изградена от бетон и желязо и покрита с найлон. 14. 4 чешми снабдени с питейна вода от градската водопроводна мрежа ,разположени по дължината на дворното място, една вътрешна и една във външната тоалетна. Подготвена ВиК инсталация и за втория етаж. ИМОТ МЕЧТА! За всеки любител на чистия въздух и екологичното производство на плодове и зеленчуци! Ако описанието на имота ви е харесало и поискате да го видите, ЗВЪНЕТЕ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ!!
Площ
37
Бани
1
Стаи
2
Акценти
Карта
Разгледайте района наоколо
Street View
Направете виртуална разходка из квартала
Образование
1 ниско начално училище
1 ниско основно училище
Средни цени
Средна цена на м2
Н/П
Този имот
€1 486
Неща, които е важно да знаете
Освен разстоянието до близките училища, тук показваме и информация за резултатите на техните възпитаници от националните външни оценявания (НВО) след 4-ти, 7-ми и 12-ти клас. Колкото по-висок е показания процент, толкова по-добри са постигнатите резултати, спрямо всички училища в България. По този начин можем да се ориентираме за качеството на образованието в района.
Обединено училище Св. Климент Охридски
Основно училище, общинско/държавно училище
6 502м
Оценки (НВО): IV кл.
21%
Оценки (НВО): VII кл.
25%
Разстояние до най-близките детски градини.
Детска градина
Общинска детска градина, 8103, Свобода
8 540м
Наред с историята на сеизмичните явления в района, тук показваме и прогнозата за това какви са очакванията за силата на следващото земетресение. Колкото по-ниска е посочената прогнозна стойност (магнитуд, по скалата на японската метеорологична агенция, от нула до седем) - толкова по-добре.
Не трябва да се притеснявате от земетресения - най-силното тук най-много да ви уплаши.
Малка вероятност за земетресение с магнитуд
3
Прогнозирано максимално земно ускорение: 0.1091
Информация за свлачищата в района и техните състояние, активност и степен на опасност. Колкото по-висока е представената стойност, толкова по-голяма е опасността.
Проверете платформата утре за актуализирана информация за местоположението на имота - висок риск от свлачища.
Опасност от свлачища
3
Най-опасната вода тук е тази, която излеете сами. Ниска вероятност за наводнения
Опасност от наводнение
0
Обща информация за шумовото замърсяване (колкото по-висока посочената процентна стойност, толкова по-ниско е нивото на шум в района) и замърсяването на въздуха. Ако има апаратура за отчитане на нивата на вредните вещества наблизо, в този раздел ще видите обобщен и списък от вредни вещества, за които не са отчетени превишения на допустимите норми; вредни вещества, за които се отчита спорадично (инцидентно) превишение на допустимите норми; и вредни вещества, за които се отчита редовно (систематично) превишаване на допустимите норми.
Това място е от най-спокойните в околността. Насладете се на следобедната си дрямка!
Спокойствие
77
%
Обща информация за състоянието на градската среда, заобикаляща имота и отразяваща достъпа до паркове, нивото на презастрояване, зеленината и разнообразието на местата, които можете да посещавате. Колкото по-висока е посочената стойност, толкова по-добре.
Дишате свободно - има достатъчно разстояние между вас и съседите.
Свободно градско пространство
77
%
Може би ще ви се иска да бъде малко по-зелено.
Зеленина
58
%
Ако нямате претенции, може да не ви се налага да излизате от квартала.
Разнообразие на местата
43
%
Не става за разходки - сравнително далеч от паркове и градини.
Достъп до паркове
6
%
Информация профила на локацията съобразно вида площите - за жилищно ползване, за производствени (промишлени) нужди, зелени пространства и т.н.
Места, които използваме в ежедневието си - жилищни площи, бизнес сгради, магазини, и др.
Жилищни и бизнес площи
8%
Ниви, постоянни насаждения, пасища и други площи, използвани главно за целите на земеделието.
Земеделие / животновъдство
58%
Природа: гори, поляни, плажове и други необработвани площи.
Природа
32%
Лечебни заведения в околноста и разстоянието до тях.
НефроЛайф България - Специализирани центрове по хемодиализаООД
9 758м
Данни за демографската картина на населеното място, отчитащи гъстота на населението, възраст, заетост и етническо самоопределение.
Данни
Население ГР.БУРГАС
200 271
784
Гъстота на населението (на кв. км.)
18
%
Деца
67
%
Работещи
15
%
Пенсионери
95
%
Самоопределили се като българи
2
%
Самоопределили се като турци
2
%
Самоопределили се като роми
1
%
Други
Демографски данни за образованието и заетостта на хората в населеното място.
Образование
Население ГР.БУРГАС
200 271
26
%
Висше образование
48
%
Средно образование
25
%
С начално или без образование
52
%
Заети
8
%
Безработни
40
%
Неактивни
Като използваме данните от последните местни избори показваме избирателната активност и разпределението на вота по политически партии в района.
39
%
Избирателна активност
2
%
Малцинствен вот
5
%
Националисти
2
%
Десни
21
%
Леви
48
%
Центристи
Локация
Свържи се с брокера
Финансиране
10 000€
2 000 000€
20%
10%
80%
%
1%
10%
г.
1
35
Месечна вноска
*Включена застраховка - Кредитна протекция (0.035%)
*Включена застраховка - Имущество (0.1122%)