НОВО Продажба
Продава индустриален имот в област Пловдив, с. Войводиново
с. Войводиново
2400m²
Брокер
Кондор Имоти
€339 000
Описание
Оферта 48961: Предлагаме Ви Нов, ЛУКСОЗЕН промишлен склад с модерни офиси в с.Войводиново само на 10 мин от центъра на гр. Пловдив и много бърз достъп до автомагистрала Тракия. Целият парцел е с площ от 2 949 кв.м, построената в него сграда е с РЗП 531,12 кв.м. Офисната част е на два етажа с обща площ 294,42 кв.м. Разпределени и по двата етажа са 4 офиса, счетоводство, стая за архив, конферентна зала, оборудвана обслужваща кухня, фитнес зала за разтоварване, 4 ри санитарни възела, складово помещение, битово помещение, Ел.-помещение и фоайе с възможност за оформяне на рецепция, настилка гранитогрес и стени облицовка-фаянс. Основите на офисната част са от стоманобетон. Стоманобетонна монолитна носеща конструкция, със стоманобетонни плочи на К+0,00м и К+2,95м; ограждащи стени от ватени термопанели с дебелина 10см, покривни ватени термопанели с дебелина 10см; отвътре с предстенни обшивки от гипсокартон и пълнеж от каменна вата с дебелина 5см, боядисани; тавани с видим бетон-импрегниран на Етаж 1 и окачени тавани на Етаж 2. Врати интериорни-MDF; Алуминиева дограма с прекъснат термомост, със стъклопакет. Складовата част е с Площ 236,70 кв.м. Изграден от метална носеща конструкция, ограждащи стени от полиуретанови термопанели с дебелина 5см, покривни полиуретанови термопанели с дебелина 5см; подова армирана настилка от шлайфан бетон с дебелина 15см; Алуминиева дограма студен профил, със стъклопакет. Височина на корниз Кк=4,94м, Височина на билото Кб=7,81м. Входни врати: пешеходна с размери В/Н=0,90м/2,10м и секционна с размери В/Н=3,50м/3,50м, задвижвана с бутони и дистанционно управление. Допълнителни помещения с достъп от Склада: малък склад, функциониращи WC и баня, с настилка гранитогрес и стени с облицовка-фаянс. Изградени инсталации: ЕЛ, ВиК, Осветление, СОТ, Пожароизвестяване, вътрешно и външно видеонаблюдение. UPS-устройство за поддържане на ел-захранването при спиране на тока; достъп до кабелен Internet и WiFi. Външно ВиК: Безотточна септична яма за отпадни води, изградена от водоплътен бетон по действащите нормативи. На източната и западната фасада на сградата са изведени две дворни чешми. Изградена Трифазна Фотоволтаична електроцентрала, с инсталирана пикова мощност 11,13kWp, монтирана на покрива на Офисната част върху метална носеща конструкция. Парцелът има цялостна ограда с обща височина Н=2,40м:...ВИЖТЕ ОЩЕ ИЗГОДНИ ОФЕРТИ НА https://www.kondorimoti.com/ С ЕЖЕДНЕВНА АКТУАЛИЗАЦИЯ!
Площ
2400m²
Тип имот
Индустриален имот (производство)
Акценти
Карта
Разгледайте района наоколо
Street View
Направете виртуална разходка из квартала
Образование
1 добро начално училище
1 мн добро основно училище
Средни цени
Средна цена на м2
Н/П
Този имот
€141
Неща, които е важно да знаете
Освен разстоянието до близките училища, тук показваме и информация за резултатите на техните възпитаници от националните външни оценявания (НВО) след 4-ти, 7-ми и 12-ти клас. Колкото по-висок е показания процент, толкова по-добри са постигнатите резултати, спрямо всички училища в България. По този начин можем да се ориентираме за качеството на образованието в района.
ОУ Св. Св. Кирил и Методий
Основно училище, общинско/държавно училище
79м
Оценки (НВО): IV кл.
57%
Оценки (НВО): VII кл.
78%
Разстояние до най-близките детски градини.
Детска градина Ралица
Общинска детска градина, 4135, Войводиново
53м
Наред с историята на сеизмичните явления в района, тук показваме и прогнозата за това какви са очакванията за силата на следващото земетресение. Колкото по-ниска е посочената прогнозна стойност (магнитуд, по скалата на японската метеорологична агенция, от нула до седем) - толкова по-добре.
Не трябва да се притеснявате от земетресения - най-силното тук най-много да ви уплаши.
Малка вероятност за земетресение с магнитуд
3
Прогнозирано максимално земно ускорение: 0.2222
Земетресения 3
1 май 2020 г.
9 228м
Магнитут: 4,5
Дълбочина: 10км
21 февруари 2018 г.
17 516м
Магнитут: 4,4
Дълбочина: 12,27км
28 февруари 2011 г.
24 912м
Магнитут: 3
Дълбочина: 2км
Информация за свлачищата в района и техните състояние, активност и степен на опасност. Колкото по-висока е представената стойност, толкова по-голяма е опасността.
Имотът действително е недвижим - нисък риск от свлачища.
Опасност от свлачища
1
Най-опасната вода тук е тази, която излеете сами. Ниска вероятност за наводнения
Опасност от наводнение
0
Обща информация за шумовото замърсяване (колкото по-висока посочената процентна стойност, толкова по-ниско е нивото на шум в района) и замърсяването на въздуха. Ако има апаратура за отчитане на нивата на вредните вещества наблизо, в този раздел ще видите обобщен и списък от вредни вещества, за които не са отчетени превишения на допустимите норми; вредни вещества, за които се отчита спорадично (инцидентно) превишение на допустимите норми; и вредни вещества, за които се отчита редовно (систематично) превишаване на допустимите норми.
Това място е от най-спокойните в околността. Насладете се на следобедната си дрямка!
Спокойствие
76
%
Данни за големите замърсители, влияещи върху качеството на въздуха в района на имота, заедно с вида и количеството на емитираното вредно вещество за последната година.
Площадка Пловдив
5 394м
Въглероден диоксид - 119 000 тона
Азотни окиси - 608 тона
ТЕЦ
4 555м
Въглероден диоксид - 157 000 тона
Азотни окиси - 158 тона
Обща информация за състоянието на градската среда, заобикаляща имота и отразяваща достъпа до паркове, нивото на презастрояване, зеленината и разнообразието на местата, които можете да посещавате. Колкото по-висока е посочената стойност, толкова по-добре.
Дишате свободно - има достатъчно разстояние между вас и съседите.
Свободно градско пространство
95
%
Ако нямате претенции, може да не ви се налага да излизате от квартала.
Разнообразие на местата
35
%
Може би ще ви се иска да бъде малко по-зелено.
Зеленина
27
%
Не става за разходки - сравнително далеч от паркове и градини.
Достъп до паркове
2
%
Информация профила на локацията съобразно вида площите - за жилищно ползване, за производствени (промишлени) нужди, зелени пространства и т.н.
Места, които използваме в ежедневието си - жилищни площи, бизнес сгради, магазини, и др.
Жилищни и бизнес площи
34%
Промишлени зони, вкл. фабрики, логистични бази и инфраструктурни обекти.
Промишленост
1%
Ниви, постоянни насаждения, пасища и други площи, използвани главно за целите на земеделието.
Земеделие / животновъдство
61%
Вода: реки, (засега 1) море. и т.н.
Водни площи
1%
Лечебни заведения в околноста и разстоянието до тях.
МБАЛ Свети Мина Пловдив
5 835м
Данни за демографската картина на населеното място, отчитащи гъстота на населението, възраст, заетост и етническо самоопределение.
Данни
Население С.ВОЙВОДИНОВО
2 227
172
Гъстота на населението (на кв. км.)
19
%
Деца
66
%
Работещи
15
%
Пенсионери
97
%
Самоопределили се като българи
1
%
Самоопределили се като турци
1
%
Самоопределили се като роми
1
%
Други
Демографски данни за образованието и заетостта на хората в населеното място.
Образование
Население С.ВОЙВОДИНОВО
2 227
16
%
Висше образование
46
%
Средно образование
38
%
С начално или без образование
48
%
Заети
7
%
Безработни
45
%
Неактивни
Като използваме данните от последните местни избори показваме избирателната активност и разпределението на вота по политически партии в района.
35
%
Избирателна активност
11
%
Малцинствен вот
10
%
Националисти
3
%
Десни
17
%
Леви
33
%
Центристи
Локация
Свържи се с брокера
Финансиране
10 000€
2 000 000€
20%
10%
80%
%
1%
10%
г.
1
35
Месечна вноска
*Включена застраховка - Кредитна протекция (0.035%)
*Включена застраховка - Имущество (0.1122%)