За нас

ХЕДЖ ЛАБ е научно-технологична компания, основана от трима стари приятели с мисията да направи цялото богатство от информация, което ни заобикаля, просто, достъпно и разбираемо за всеки.

Имотният пазар може да бъде пословично непрозрачен (зависи много на кого попаднете), и така се роди идеята за Искам Имот - качествено нов вид платформа за недвижими имоти, която ви дава ясен и прост поглед над имота и качеството на живот на мястото, което сте избрали. С времето, и колкото повече работите с нея, тя ще научи Вашите предпочитания и ще Ви помогне да намерите най-подходящия дом или инвестиция.

Технологично казано, Искам Имот представлява част географска информационна система, част платформа за обработка и визуализация на големи масиви от данни (вкл. пространствени), част експеримент в информационния дизайн, който да ни позволи да погледнем интуитивно над десетки важни фактори, които обективно определят дали едно място е добро за живеене. Казват, че „една картина е равна на хиляди думи“. В случая с Искам Имот, нашата картина е равна на хиляди данни, изчислени и оформени като информационни слоеве, даващи ясна, точна, обективна и лесно разбираема представа за сегашното (а в някои случаи – за бъдещото) състояние на всяка точка в града Ви. Информацията е сила, но обработената информация е мощен инструмент, фокусиращ и мултиплициращ тази сила, в намирането на правилно решение за една от най-важните инвестиции в живота ни.

Та, това е от нас към момента. Надяваме се, че това ще ви бъде полезен инструмент - от нашата компания / семейство, за вашето.

Екипа на Хедж Лаб

ПП. Работим непрестанно, за да направим платформата максимално полезна - ще сме благодарни за всички предложения или коментари, които да ни помогнат да разберем какво ви харесва и какво може да се подобри.